Wifitenne nieuws

Glasvezel Buitenaf van WifiTenne

10-03-2022

Sinds enige tijd biedt WifiTenne nu ook de mogelijkheid om glasvezel internet af te leveren aan uw adres. Op deze manier heeft u het gehele internetpakket onder 1 dak. Op deze manier kunnen wij nog sneller inspringen op storingen, en hebben uw gasten het best mogelijk internet tot hun beschikking.

Professionele Samenwerking

09-03-2022

InterCoax van WifiTenne is een uiterst krachtige oplossing voor coax-netwerken om geavanceerde, op IP gebaseerde diensten zoals highspeed-internettoegang, video-streaming, real-time videobewaking in een netwerk te kunnen verdelen. Deze techniek biedt flexibele antwoorden op verschillende eisen van services en bandbreedten en een korte productintroductietijd.

Overal snel internet ook op de camping

12-11-2021

“77% van de Nederlanders wil Wi-Fi op vakantie”

Onderzoek wijst uit dat de meeste Nederlanders een vakantieadres laten schieten wanneer er geen Wi-Fi toegang beschikbaar is. We mogen daarom zeggen dat het aanbieden van Wi-Fi in deze tijd geen extra service meer is, maar een voorwaarde om gasten aan te trekken.Het komt geregeld voor dat campings op een mooie maar....

Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2021

19-08-2021

vakbeurs voor de recreatiebranche

Ruim tweehonderd exposanten tonen in Easyfairs Evenementenhal Hardenberg hun producten en/of diensten aan relaties, bezoekers en andere genodigden. Deze vakbeurs is tevens hét moment om te laten zien dat u een belangrijke plek heeft op het podium binnen de recreatiesector.  De negentiende editie van Recreatie Vakbeurs kan eindelijk doorgaan. De enige vakbeurs voor de gehele recreatiebranche in de Benelux opent haar deuren op 16, 17 en 18 november 2021 in Evenementenhal Hardenberg.

Recreatie-app voor de recreatiebranche

26-02-2021

Recreatie-app voor de recreatiebranche

Veel van hun nieuwe klanten dachten van "Dit hebben we al via een Recreatie app"
We hebben voor u een paar voordelen op een rijtje gezetVoordelen van Wifitenne

Goede helpdesk

Onze helpdesk is 24 / 7 bereikbaar.

Lage investering

Hotspots vanaf € 175,00.

Ontzorging

Wij beheren uw gehele netwerk.

Vrije keuze

U heeft geen langlopend contract bij ons.

Ook wifi aanbieden? Dit kan al vanaf € 175,00 per hotspot. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Wifitenne Almelo

Borg Piloursema 12
7608 EX Almelo

0546 601 186