Wifitenne nieuws

Camping De Bosrand

15-06-2017

Camping De Bosrand biedt 169 ruime plaatsen voor stacaravans en chalets.
Een gezellig, kindvriendelijk en gemoedelijk vakantiepark in de kop van Overijssel, gelegen aan de rand van Landgoed De Eese in het pittoreske plaatsje Buurtschap “De Pol” wat onder het dorp Willemsoord behoord.

Recreatiecentrum De Veldkamp

18-11-2010

Op de Veluwe, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, bevindt zich dit sfeervolle vakantiecomplex. 
Recreatiecentrum De Veldkamp ligt in het plaatsje Wissel, gemeente Epe, direct aan de rand van het natuurreservaat "Het Wisselse Veen". 
Het spreekt voor zich dat u er uitermate goed kunt wandelen en fietsen door de prachtige natuur.

Ouders geen toegang tot Facebook-account na overleden kind

31-05-2017

De Duitse rechter heeft een vrij opmerkelijke uitspraak gedaan in een zaak tegen Facebook. Het betrof hier een zaak tussen Facebook en de ouders van een overleden tiener meisje. Het vijftienjarige meisje van wie het account is, overleed in 2012 na een aanrijding met een trein.

EU gaat 120 miljoen vrijmaken voor gratis wifi

30-05-2017

BRUSSEL - Er komen gratis openbare wifi hotspots in zesduizend tot achtduizend gemeenten in landen in Europa. De Europese Commissie, de Raad van Europa en het Europees Parlement hebben een politiek akkoord bereikt over de financiering van deze hotspots. Ze trekken er 120 miljoen euro voor uit.

Camping Het Verlaat

19-04-2017

Camping Het Verlaat ligt vrijwel midden in het dorp Valthermond, een typisch langgerekt veenkolonie-dorp. Door de structuur van lintbebouwing, vaarten en wijken is het toch goed afgeschermd van de omgeving.