Wifitenne nieuws

Camping Het Verlaat

19-04-2017

Camping Het Verlaat ligt vrijwel midden in het dorp Valthermond, een typisch langgerekt veenkolonie-dorp. Door de structuur van lintbebouwing, vaarten en wijken is het toch goed afgeschermd van de omgeving.

Recreatiepark De Luwe Stek

19-04-2017

Recreatiepark de Luwe Stek is een echte gezinscamping met voornamelijk jaar- en seizoensplaatsen en kenmerkt zich door veel groene elementen. De lanen en velden bieden u veel gras en groenstroken, een natuurlijke vakantieomgeving.

WiFi-gebruik treinreizigers verdubbeld na snelheidsverhoging

18-04-2017
NS heeft de WiFi-snelheid in de trein van 300 naar maximaal 450 kbps verhoogd. Met de nadruk op 'maximaal', zegt NS. De kwaliteit kan namelijk minder zijn als de 4G-modems van de trein op een traject slecht bereik hebben. Daarbij verdeelt NS het WiFi-signaal eerlijk over de reizigers. Met een snelheid van 450 kbps kunnen reizigers geen video streamen, maar wel bijvoorbeeld mailen, browsen en muziek luisteren.

Mogelijk gratis wifi in winkelcentrum Tubbergen

24-03-2017

Niemand kan meer om mobiel internet heen, bedrijven al helemaal niet. Vreemd genoeg is er in het Tubbergse centrum nog altijd geen gratis wifisignaal gerealiseerd, i.t.t. vele andere – soms concurrerende – dorpen en steden.

Honderd keer snellere wifi door infrarood

16-03-2017

Draadloos internet dat nooit 'verstopt' raakt en moeiteloos honderd keer sneller is dan de betere wifi-verbindingen die nu in gebruik zijn. Volgens onderzoekers van de TU Eindhoven is het binnen handbereik en ook nog vrij eenvoudig en betaalbaar te realiseren. Ze bedachten een wifi-netwerk dat via infraroodstralen het signaal doorgeeft.