Wifitenne nieuws

RecreaInfo

14-11-2018

Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2018

05-10-2018

vakbeurs voor de recreatiebranche

Ruim tweehonderd exposanten tonen in Easyfairs Evenementenhal Hardenberg hun producten en/of diensten aan relaties, bezoekers en andere genodigden. Deze vakbeurs is tevens hét moment om te laten zien dat u een belangrijke plek heeft op het podium binnen de recreatiesector. Op 27, 28 en 29 november a.s. vindt in Evenementenhal Hardenberg alweer de 17e editie plaats van Recreatie Vakbeurs. In zeven prachtige gesegmenteerde beurshallen worden dertien verschillende branches gepresenteerd en worden de hottopics belicht.

Klik weg en bel uw specialist

18-07-2018

Het volgende gaat de ronde vanuit Blu***ace, maar laat u eerst goed informeren.
Neem contact op met WifiTenne voor een gratis advies:

Beste Camping ,

Heeft u ook kabeltelevisie en internet via de kabel in hotel of park?

 

Vaak is er via het CAI (TV, groene kabel) netwerk een internet-aansluiting gelegd. Dit system (vaak Corinex) is niet meer leverbaar en op kwalitatief niveau achterhaald. Het voldoet onder andere niet aan de AVG-wetgeving (Wet Bescherming Persoonsgegevens) en heeft ernstige problemen als het druk is.

Ernstig beveiligingslek in veelgebruikte wifi-beveiliging gevonden

17-10-2017

Belgische beveiligingsonderzoekers hebben een ernstig lek gevonden in de beveiligingsstandaard WPA2. Die standaard wordt ingezet om de meeste wifi-netwerken van burgers en bedrijven te beveiligen.

Avonturenpark Hellendoorn populairste vrijetijdsbesteding in provincie

21-09-2017

Avonturenpark Hellendoorn is veruit de meest populaire vrijetijdsbestedingsorganisatie in de provincie Overijssel is. Dit blijkt uit het Vrije Tijd Merkenonderzoek uitgevoerd onder 7850 respondenten.