Wifi met Hotspots van WifiTenne

Bent u een camping- of parkeigenaar met oog voor service? Met WifiTenne biedt u uw gasten draadloos internet aan. Met behulp van onze WiFi access point (hotspots) maken zij gebruik van draadloos internet binnen een gebied dat u bepaalt. Voor een groot park( 5 ha) blijven wij meestal onder de 1500,- Euro . En dat zijn uw eenmalig kosten.

Draadloos internet van WifiTenne wordt veel toegepast op campings, bungalowparken of jachthavens. Maar natuurlijk kunt u het ook gebruiken voor uw hotel of recreatiepark. De mogelijkheden zijn legio.

Toegang tot het draadloos netwerk

U verschaft uw gasten toegang tot het draadloos internet door hen toegangstickets te verkopen, of geheel gratis aan te bieden middels bv een Facebook Checkin, WPA code, Email of geheel open voor uw gasten.

Service

WifiTenne draagt zorg voor de onderhoud van het netwerk. Bij problemen staan wij u direct bij, en ook uw gasten kunnen altijd contact met ons opnemen. Wij hebben geen jaarlijkse service kosten.

Kostenbesparend

WifiTenne gebruikt de beste apparatuur wat WifiTenne voor elk park investeert, zo kan het voor u kostenbesparend werken, niet alleen u doet een investering ook wij. Dit kunnen we omdat we 100% achter ons product staan. Vanaf € 200,- heeft u al een hotspot, zonder bijkomende kosten.

Overstappen

Heeft u een veroudert systeem van Wifisite, GeenDradenMeer.nl, Skybites enz.. of niet tevreden? Ook dan kan WifiTenne de oplossing zijn. Vraag onze klanten eens naar de service van WifiTenne. Het vervangen van 1 mast/antenne bij onze collega's is vaak net zo duur als wij een geheel park vernieuwen. Vele gingen u al voor.

Contract

Dat is wat wij niet hebben, u blijft vrijblijvend in andere keuzes. Onze overeenkomst zorgt er voor dat WifiTenne zorg draagt voor uw gasten.

Wifitenne Almelo

Verkoop: +31546 601 186

Borg Piloursema 12
7608 EX  Almelo