Hoe werkt wifi op de camping

Aanleg

Met behulp van Hotspots, bestaande uit een router en een antenne, toveren wij uw internetverbinding om tot een draadloos netwerk.  De grenzen van dit netwerk bepaalt u zelf, en uw gasten kunnen overal binnen dit gebied gebruik maken van draadloos internet via WifiTenne. Uiteraard zorgen wij voor een vlekkeloze installatie van het systeem, zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden.

Wifi-scan

Tijdens ons eerste bezoek doen wij een "wifi-scan". Door ons brede ervaring kunnen we stellen dat er voor 1 ha, anderhalf WifiTenne-router nodig is. Nadien maken wij een rapport en een plan van aanpak. Bij dit rapport is ook een offerte inbegrepen. Dit is en blijft geheel gratis. (met uitzondering van een kopje koffie :-)

Toegang

U verschaft uw gasten toegang tot het draadloos internet door hen toegangstickets te verkopen, of geheel gratis aan te bieden middels bv een Facebook Checkin, WPA code, Email of geheel open voor uw gasten.

Kosten

U koopt toegangstickets bij WifiTenne, waar u vervolgens weer op verdient door deze door te verkopen aan uw gasten. Wanneer u een groter bereik en dus meerdere Hotspots nodig heeft dan rekenen wij voor elke extra Hotspot een eenmalige vergoeding.

Netwerk

Uw netwerk draait dan op een zo geheten IEEE 802.11 b/g/n . Onze routers kunnen snelheden aan tot 75 Mbit. Er is veel verwarring over de snelheid van 802.11-apparatuur. In advertenties en folders doet men alsof de vermelde snelheden vergelijkbaar zijn met bijvoorbeeld ethernet-snelheden. Wij winden daar geen doekjes om, en vertellen gewoon hoe het zit. Natuurlijk is alleen de snelheid te verdelen die op uw park binnen komt.

Coax

Ook WifiTenne staat niet stil om mee te denken naar nog betere oplossingen voor haar klanten.
Sinds dit jaar hebben we InterCoax voor uw coax netwerk in onze assortiment. InterCoax is de oplossing om internet over de coax kabel te distribueren. In het verleden bestonden er al systemen, echter deze systemen waren relatief kostbaar en functioneerde niet in alle netwerken. InterCoax heeft met de 3e generatie internet over coax de oplossing gevonden. Het gebruikmaken van technieken als Corinex of Docsis is hiermee achterhaald.

Voordelen van Wifitenne

Goede helpdesk

Onze helpdesk is 24 / 7 bereikbaar.

Lage investering

Hotspots vanaf € 175,00.

Ontzorging

Wij beheren uw gehele netwerk.

Vrije keuze

U heeft geen langlopend contract bij ons.

Ook wifi aanbieden? Dit kan al vanaf € 175,00 per hotspot. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Wifitenne Almelo

Borg Piloursema 12
7608 EX Almelo

0546 601 186