Draadloos internet op de Camping (WiFi)

Draadloos internet op de Camping op elke plek. Of gewoon een modem in de caravan, bungalowpark, haven of hotel is een eis van steeds meer gasten, en de laptop hoort tegenwoordig net zozeer bij de kampeeruitrusting als het afwas teiltje. Draadloos Internet van WifiTenne wordt vooral toegepast op campings en bungalowparken. Met behulp van WifiTenne biedt ook u uw gasten de mogelijkheid een e-mail te versturen van voor of in hun tent, caravan of bungalow, en dat al eenmalig vanaf € 175.- per hotspot, het installeren doen wij geheel gratis. Zo maakt u uw bedrijf aantrekkelijker voor de recreant.

Met behulp van WifiTenne biedt u uw klanten het gemak van WiFi aan. Meer weten over de mogelijkheden voor het aanleggen van draadloos internet of coax-internet? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij weten als geen ander hoe belangrijk internet is bij uw gasten, onze helpdesk medewerkers helpen ze graag op weg bij vragen.

Overstappen

Een kleine 435 parken gingen u al voor. Heeft u een verouderd systeem van één van de andere aanbieders van hotspots of niet tevreden? Ook dan kan WifiTenne de oplossing zijn. Vraag onze klanten eens naar de service van WifiTenne. Het vervangen van 1 mast/antenne is vaak net zo duur, bij andere aanbieders, als wij een geheel park vernieuwen. Vele gingen u al voor. Als er bij ons een antenne vervangen moet worden is dit geheel gratis. Zo ook de zogeheten wifi-scan doen wij geheel gratis.

Wifitenne Almelo

Verkoop: +31546 601 186

Borg Piloursema 12
7608 EX  Almelo