Draadloos internet op de Camping (hotspot)

Wifi op de camping, bungalowpark, haven of hotel is een eis van steeds meer gasten, en de laptop hoort tegenwoordig net zozeer bij de kampeeruitrusting als het afwas teiltje. Draadloos Internet van WifiTenne wordt vooral toegepast op campings en bungalowparken. Met behulp van WifiTenne biedt ook u uw gasten de mogelijkheid een e-mail te versturen van voor of in hun tent, caravan of bungalow, en dat al eenmalig vanaf € 175.- per hotspot Zo maakt u uw camping aantrekkelijker voor kampeerders, en verdient u ook nog eens wat extra.

Met behulp van WifiTenne biedt u uw klanten het gemak van draadloos internet aan. Meer weten over de mogelijkheden voor draadloos internet op uw camping? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij weten als geen ander hoe belangrijk internet is bij uw gasten, onze helpdesk medewerkers helpen ze graag op weg bij vragen.

Overstappen

Een kleine 150 parken gingen u al voor. Heeft u een veroudert systeem van één van de andere aanbieders van hotspots of niet tevreden? Ook dan kan WifiTenne de oplossing zijn. Vraag onze klanten eens naar de service van WifiTenne. Het vervangen van 1 mast/antenne is vaak net zo duur, bij andere aanbieders, als wij een geheel park vernieuwen. Vele gingen u al voor. Als er bij ons een antenne vervangen moet worden is dit geheel gratis.