WifiTenne op de coax

geplaatst op: 23-06-2016

Ook WifiTenne staat niet stil om mee te denken naar nog betere oplossingen voor haar klanten.
Sinds 2016 hebben we InterCoax voor uw coax netwerk in onze assortiment. InterCoax is de oplossing om internet over de coaxkabel te distribueren.In het verleden bestonden er al systemen, echter deze systemen waren relatief kostbaar en functioneerde niet in alle netwerken. InterCoax heeft met de 3e generatie internet over coax de oplossing gevonden. Het gebruikmaken van technieken als Corinex of Docsis is hiermee achterhaald.
InterCoax is een uiterst krachtige oplossing voor coax-netwerken om geavanceerde, op IP gebaseerde diensten zoals highspeed-internettoegang, video-streaming, real-time videobewaking in een netwerk te kunnen verdelen. Deze techniek biedt flexibele antwoorden op verschillende eisen van services en bandbreedten en een korte productintroductietijd. De nieuwe InterCoax - producten zijn een baanbrekende ontwikkeling op basis van de Gigabit IEEE1901-standaard die het mogelijk maakt de opbrengst van een investering in coaxiale en optische netwerken te maximaliseren, met name bij de laatste meter van het kabelnetwerk. Deze oplossing verhoogt het drager vermogen met 700 Mbps

 Het systeem kan maximaal 1000 Mbps doorsturen naar één of meerdere Slaves (256). De 1000 Mbps wordt dan gedeeld door het aantal Slaves. Per sterpunt in uw coax-opstelling kan een extra Master worden geplaatst om meer bandbreedte beschikbaar te hebben.

Elke gast kan via de InterCoax -Wifi unit haar eigen netwerk op bouwen. Het 16db wifi signaal zorgt er voor dat ze hiermee niet de bestaande wifi storen. En kunnen rondom de accommodatie zorgeloos verbinding houden.

De opbouw en monitoren van het netwerk doet WifiTenne net zoals haar eigen WifiTenne-hotspots. Wel komt er meer bij kijken zoals retour geschikt maken en verliezen in uw kabel netwerk.  Zo zal er een proef opstelling en of een meting gedaan moeten worden.

De elektronica van InterCoax is ingebouwd in een robuuste en hoogwaardige behuizing met hoge storingsbeveiliging en voldoet aan de eisen van EN55022:2006 en EN55024:2006. Hiermee is de werking in een sterk uitstralende omgeving gegarandeerd. In de behuizing geïntegreerd is een robuuste, zeer efficiënte schakelnetvoeding. LED-lampjes geven de verbinding met de gateway en de kwaliteit (bandbreedte) van het transmissiekanaal aan. Het geïntegreerde Diplexfilter voorkomt storingen door digitale of analoge televisiesignalen en maakt snelle inbouw op het overdrachtspunt mogelijk of direct bij de aansluitdoos.

Een combinatie met een InterCoax -kopstation, data over uw kabel en WifiTenne-Hotspots is de  oplossing voor nu en de toekomst

Voordelen van Wifitenne

Goede helpdesk

Onze helpdesk is 24 / 7 bereikbaar.

Lage investering

Hotspots vanaf € 175,00.

Ontzorging

Wij beheren uw gehele netwerk.

Vrije keuze

U heeft geen langlopend contract bij ons.

Ook wifi aanbieden? Dit kan al vanaf € 175,00 per hotspot. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Wifitenne Almelo

Borg Piloursema 12
7608 EX Almelo

0546 601 186