Recreatiepark De Luwe Stek

Recreatiepark De Luwe Stek

geplaatst op: 19-04-2017

Recreatiepark de Luwe Stek is een echte gezinscamping met voornamelijk jaar- en seizoensplaatsen en kenmerkt zich door veel groene elementen. De lanen en velden bieden u veel gras en groenstroken, een natuurlijke vakantieomgeving. De velden zijn autovrij en voorzien van speeltoestellen voor de kinderen.

Recreatiepark De Luwe Stek ligt aan het water (het Alkmaar- Kolhorn – kanaal), er is een mogelijkheid voor boten om aan te meren aan onze kade en indien gewenst kunt u blijven overnachten.

De kade biedt volop de gelegenheid tot waterrecreatie zoals vissen, varen en zwemmen. Vooral visliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

Aansluitend aan de kade is ons horecacomplex gelegen. Bij Luwe Stek Eten & Drinken kunt u genieten van een hapje en een drankje of gebruik maken van onze snackbar. Er is een groot terras met speeltuin. Het restaurant en de snackbar zijn in het seizoen dagelijks geopend.

Er is een animatieteam actief en er wordt zeer veel aandacht besteed aan het organiseren van leuke activiteiten voor de gasten voor zowel groot als klein.

Draadloos internet voor het gehele park en bij de horeca volledig gratis toegang.
 

Recreatiepark de Luwe Stek:

Hogebrugweg 11
1738 JW Waarland

T: 06 – 48 10 40 27 (Lars Haver)
E: beheer@luwestek.nl