Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2021

geplaatst op: 19-08-2021
vakbeurs voor de recreatiebranche
 
De wereld van recreatie is te zien, te horen en te beleven tijdens RECREATIE VAKBEURS 2021
In zeven prachtige gesegmenteerde beurshallen worden dertien verschillende branches gepresenteerd en worden dé hottopics uit de sector belicht.  Deze Recreatie vakbeurs is tevens hét moment om te laten zien dat u een belangrijke plek heeft op het podium binnen de recreatiesector. De negentiende editie van Recreatie Vakbeurs kan eindelijk doorgaan. De enige vakbeurs voor de gehele recreatiebranche in de Benelux opent haar deuren op 16, 17 en 18 november 2021 in Evenementenhal Hardenberg. . Exposanten tonen in Evenementenhal Hardenberg hun producten en/of diensten aan relaties, bezoekers en andere genodigden. Alles op het gebied van inrichting van de openbare- en recreatieve ruimte wordt tijdens deze vakbeurs getoond. Van leveranciers van speel- en sporttoestellen tot automatisering, bewegwijzering, projectinrichting en de nieuwste chalets. Met de laagdrempeligheid onderscheidt Recreatie Vakbeurs Hardenberg zich van andere vakbeurzen. Het succes van deze vakbeurs  was danken aan de regionale insteek en de gemoedelijke sfeer. Maar nu dit jaar ook voor de gehele Benelux met de zelfde gemoedelijke sfeer. Ruim 250 exposanten.

Breng een bezoek aan deze vakbeurs die al 19 jaar leeft in Hardenberg en ver daarbuiten.De Recreatie Vakbeurs heeft een divers aanbod aan exposanten. U vindt hier fabrikanten, importeurs, toeleveranciers en dienstverlenende bedrijven werkzaam in de recreatie-branche en gemeenten. Recreatie Vakbeurs bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft, van speeltoestellen tot de inrichting van vakantiewoningen. Evenementenhal Hardenberg bedient hiermee het enorme aanbod van en de vraag naar recreatie mogelijkheden van de gehele Benelux.
Tijdens de beurs worden de hallen omgetoverd in échte belevingspleinen. In zeven prachtige gesegmenteerde beurshallen worden dertien verschillende branches gepresenteerd en worden de hottopics belicht. De hallen staan dan in het teken van kennisdeling, beleving, innovaties, adviezen en demonstraties op het gebied van trends en ontwikkelingen die voor u als bezoekers kunnen inspireren. Evenals afgelopen jaar zal ook hal 1 omgetoverd worden in 'Happy Camping'. Maar ook de andere hallen hebben haar eigen thema.

Nieuw dit jaar is de Recreatie Studio in hal 7. Hier worden podcasts en webinars opgenomen in een sfeervolle en typische recreatiesetting. In samenwerking met exposant YALA wordt namelijk de Dreamer 40 opgezet. “In deze prachtige tent bevindt zich de Recreatie Studio. Waar de sessies in het kennistheater in hal 5 vooral heel interactief zijn, is de Recreatie Studio vooral interessant om aan te schuiven en vooral mee te luisteren waar experts hun visie delen over actuele onderwerpen die voor de recreatieondernemers zeer de moeite waard zijn. Er staat met het kennistheater en deze Recreatie Studio een omvangrijk programma als aanvulling op de al uitgebreide beursvloer met maar liefst zeven hallen. Met nog een maand te gaan, kunnen we bijna niet wachten”, aldus Spieard.

Inspiratie, beleving en netwerken zijn de belangrijkste redenen voor bezoekers om Recreatie Vakbeurs te bezoeken. Inspelend op deze behoefte is de beurs uitgebreid met een programma voorzien van demonstraties en kennissessies, maar ook aan beleving is volop gedacht. Denk hierbij aan Happy Camping. Tevens wordt ingegaan op innovaties en uitdagingen in de branche.


Kortom een vakbeurs waar u als bezoeker de nieuwste producten kunt bekijken en niet gemist mag worden!
Wanneer ?
16,17 en 18  november 2021
Openingstijden
van 10:00 tot 18:00
Adres
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg
 
stand 347

Voordelen van Wifitenne

Goede helpdesk

Onze helpdesk is 24 / 7 bereikbaar.

Lage investering

Hotspots vanaf € 175,00.

Ontzorging

Wij beheren uw gehele netwerk.

Vrije keuze

U heeft geen langlopend contract bij ons.

Ook wifi aanbieden? Dit kan al vanaf € 175,00 per hotspot. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Wifitenne Almelo

Borg Piloursema 12
7608 EX Almelo

0546 601 186