Klik weg en bel uw specialist

Klik weg en bel uw specialist

geplaatst op: 18-07-2018

Het volgende gaat de ronde vanuit Blu***ace, maar laat u eerst goed informeren..
Neem contact op met WifiTenne voor een gratis advies:

Beste Camping ,

Heeft u ook kabeltelevisie en internet via de kabel in hotel of park?

 

Vaak is er via het CAI (TV, groene kabel) netwerk een internet-aansluiting gelegd. Dit system (vaak Corinex) is niet meer leverbaar en op kwalitatief niveau achterhaald. Het voldoet onder andere niet aan de AVG-wetgeving (Wet Bescherming Persoonsgegevens) en heeft ernstige problemen als het druk is.

 

Maar het goede nieuws is dat er nu MoCa is: de ideale en betaalbare opvolger van Corinex! Hiermee brengt u internet met gelijkblijvende (glasvezel) snelheid naar elke gast toe. Ideaal ook voor (IP) televisie en telefoon.

 

CAI meting

We kunnen uw CAI doormeten voor slechts €650,-*. Door middel van deze meting kunnen wij bepalen of het 'groene goud' nog bruikbaar is de komende 5-10 jaar. Deze glasvezel via de Coax oplossing is de makkelijkste en goedkoopste manier voor het aansluiten van kavels. Zonder vervanging van versterkers of andere hoge investeringen.

 

Overigens:

Medio 2019 gaat ISDN op zwart door KPN. Om te voorkomen dat uw telefoon en PIN het niet meer doen, adviseren wij om snel de overgang naar VOIP (bellen via Internet) te maken. Dit kan naadloos, zonder uitval en tegen lagere kosten dan u nu heeft.

 

*Indien u overgaat tot de aanleg van ons advies wordt dit verrekend.

 

Meer info over MoCa (Multimedia over Coax): http://www.mocalliance.org

 

Mocht u een afspraak willen maken, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer: *********

 

Met vriendelijke groet,
Blu****ce

Reacties:

Er zijn geen reacties