Camping Het Verlaat

Camping Het Verlaat

geplaatst op: 19-04-2017

Camping Het Verlaat ligt vrijwel midden in het dorp Valthermond, een typisch langgerekt eenkolonie-dorp. Door de structuur van lintbebouwing, vaarten en wijken is het toch goed afgeschermd van de omgeving.

Er zijn 130 plaatsen voor toercaravans met of zonder elektra, met watertappunten in de omgeving van uw plaats. Alle plaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroom. Uiteraard bent u van harte welkom voor dag bezoek, een midweek, een weekeinde, vakantie, seizoenplaats met uw caravan, tent of camper. Met uw camper kunt u terecht op hun speciale kampeerveld (D43 t/m D46) of de Strandplaatsen (S1 t/m S7)

Het terrein is goed toegankelijk voor rolstoelers. Er is een speciaal aangepast toilet ruimte en een douche en wastafel. (sanitairgebouw D-Veld)  In hun geheel vernieuwde sanitairgebouw op het A-Veld is een speciale Babyruimte en Wasmachine en Droger.

Met het keurmerk prettig bloot van de NFN, dit betekend dat u prettig en veilig bloot kunt op het terrein. Ze hanteren daarom ook het protocol dat op de NFN-Site te lezen is.http://www.nfn.nl/nfn/veiligheid_binnen_de_nfn
Elke dagbezoeker dient zich dan ook te legitimeren bij binnenkomst.


Draadloos internet voor het gehele terrein is via een ticket toegankelijk.

Natupark Het Verlaat
Zuiderdiep 510A
7876 BE Valthermond,
(info@hetverlaat.nl), (www.hetverlaat.nl)
Telefoon 0031-(0)599 66 27 08