Camping De Bosrand

Camping De Bosrand

geplaatst op: 15-06-2017

Camping De Bosrand biedt 169 ruime plaatsen voor stacaravans en chalets. Er zijn 26 toerplaatsen beschikbaar waar ook de winterperiode de caravan kan blijven staan. Het terrein is 6 hectare groot. Op het terrein is centrale antenne aanwezig en zijn er vele kanalen te ontvangen. We bieden WIFI aan, hiervoor zijn diverse tickets verkrijgbaar, variërend van een uur internet tot een jaar. Het heerlijk frisse zwembad zorgt voor een gezellige sfeer en met warme dagen wordt daar veel gebruik van gemaakt.
Een gezellig, kindvriendelijk en gemoedelijk vakantiepark in de kop van Overijssel, gelegen aan de rand van Landgoed De Eese in het pittoreske plaatsje Buurtschap “De Pol” wat onder het dorp Willemsoord behoord.

De kantine biedt een scala aan mogelijkheden, het café, de snackbar en het restaurant is in de weekenden en de vakantieperiode dagelijks geopend. Voor de oudere gasten is er een sauna op het terrein, uiteraard ook het zwembad en een gezellig terras voor de zonnige dagen. Voor de kinderen is er een spetterend animatieprogramma en zijn er op het terrein diverse speeltoestellen.

Op het terrein bevinden zich 3 sanitaire gebouwen, voorzien van toiletten en douches. Ook bieden ze een wasserette voorzien van wasmachine en droger.

Contactgegevens

Camping De Bosrand
Marcel & Ellen Kamerbeek
Lohnislaan 2
8337 KG De Pol
0521-588362