Camping Buytenplaets Boekelo

geplaatst op: 22-03-2010

In het zuid -oosten van de provincie Overijssel, in het mooie Twente, vindt u Camping Buytenplaets Boekelo. De omgeving, fraaigelegen tussen de steden Enschedeen Haaksbergen, herbergt niet alleen fraaie boerderijen, akkers en weilanden, maar ook eeuwenoude bossen, vennetjes, moerassen en heidevelden. Ideaal om mooie fietstochten te maken of de omgeving wandelend te verkennen. Een aantal fiets- en wandelroutes zijn bij ons verkrijgbaar.

Camping Buytenplaets Boekelo biedt plaats aan ruime kavels voor uw chalet of sta-caravan en u kunt er uitstekend terecht met uw camper, caravan of tent. Zwemmen doet u in het buitenbad met apart kleutergedeelte en u treft er een jeu de boules baan, een speeltuin en een gezellige kantine aan. Het ven op de camping is een uitdaging voor vissers, maar ook de Buursebeek en het Twentekanaal zijn uitstekende visstekken.

Niet ver van Camping Buytenplaets Boekelo vindt u recreatiegebied ‘het Ruthbeek’ met niet minder dan 40 hectare wateroppervlak. U kunt ook daar uitstekend zwemmen en zonnen en de skipiste is een ultieme uitdaging.

Als u wilt genieten van uw vakantie of (lange) weekenden is Camping Buytenplaets Boekelo een prima keus. De camping beslaat maar liefst 7,5 hectare, heeft 180 jaarplaatsen, 35 seizoensplaatsen en 25 toer- of passantenplaatsen. Draadloos internet van WifiTenne op het gehele terrein aanwezig.

Voordelen van Wifitenne

Goede helpdesk

Onze helpdesk is 24 / 7 bereikbaar.

Lage investering

Hotspots vanaf € 175,00.

Ontzorging

Wij beheren uw gehele netwerk.

Vrije keuze

U heeft geen langlopend contract bij ons.

Ook wifi aanbieden? Dit kan al vanaf € 175,00 per hotspot. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Wifitenne Almelo

Borg Piloursema 12
7608 EX Almelo

0546 601 186