Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Recreatie Vakbeurs Hardenberg

geplaatst op: 01-12-2017
vakbeurs voor de recreatiebranche
 
Deze recreatie vakbeurs wordt dit jaar alweer voor de 17e keer georganiseerd. Ruim tweehonderd exposanten tonen in Evenementenhal Hardenberg hun producten en/of diensten aan relaties, bezoekers en andere genodigden. Alles op het gebied van inrichting van de openbare- en recreatieve ruimte wordt tijdens deze vakbeurs getoond. Van leveranciers van speel- en sporttoestellen tot automatisering, bewegwijzering, projectinrichting en de nieuwste chalets. Met de laagdrempeligheid onderscheidt Recreatie Vakbeurs Hardenberg zich van andere vakbeurzen. Het succes van deze vakbeurs is te danken aan de regionale insteek en de gemoedelijke sfeer.

Breng een bezoek aan deze vakbeurs die al 16 jaar leeft in Hardenberg en ver daarbuiten.De Recreatie Vakbeurs heeft een divers aanbod aan exposanten. U vindt hier fabrikanten, importeurs, toeleveranciers en dienstverlenende bedrijven werkzaam in de recreatie-branche en gemeenten.
Tijdens de beurs worden de hallen omgetoverd in échte belevingspleinen. De hallen staan dan in het teken van kennisdeling, beleving, innovaties, adviezen en demonstraties op het gebied van trends en ontwikkelingen die voor u als bezoekers kunnen inspireren. Evenals afgelopen jaar zal ook hal 1 omgetoverd worden in 'Happy Camping'. Maar ook de andere hallen hebben haar eigen thema.

Inspiratie, beleving en netwerken zijn de belangrijkste redenen voor bezoekers om Recreatie Vakbeurs te bezoeken. Inspelend op deze behoefte is de beurs uitgebreid met een programma voorzien van demonstraties en kennissessies, maar ook aan beleving is volop gedacht. Denk hierbij aan Happy Camping. Tevens wordt ingegaan op innovaties en uitdagingen in de branche.


Kortom een vakbeurs waar u als bezoeker de nieuwste producten kunt bekijken en niet gemist mag worden!
Wanneer ?
28,29 en 30  november 2018
Openingstijden
van 12:00 tot 20:00
Adres
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg
stand 238
Reacties:

Er zijn geen reacties