Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2018

Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2018

geplaatst op: 17-08-2017
vakbeurs voor de recreatiebranche
 
Deze Recreatie vakbeurs is tevens hét moment om te laten zien dat u een belangrijke plek heeft op het podium binnen de recreatiesector. Op 27, 28 en 29 november a.s. vindt in Easyfairs Evenementenhal Hardenberg alweer de 17e editie plaats van Recreatie Vakbeurs. Ruim tweehonderd exposanten tonen in Evenementenhal Hardenberg hun producten en/of diensten aan relaties, bezoekers en andere genodigden. Alles op het gebied van inrichting van de openbare- en recreatieve ruimte wordt tijdens deze vakbeurs getoond. Van leveranciers van speel- en sporttoestellen tot automatisering, bewegwijzering, projectinrichting en de nieuwste chalets. Met de laagdrempeligheid onderscheidt Recreatie Vakbeurs Hardenberg zich van andere vakbeurzen. Het succes van deze vakbeurs  was danken aan de regionale insteek en de gemoedelijke sfeer. Maar nu dit jaar ook voor de gehele Benelux met de zelfde gemoedelijke sfeer. In 2017 ruim 235 exposanten, zal dit jaar de 250 gehaald worden?

Breng een bezoek aan deze vakbeurs die al 16 jaar leeft in Hardenberg en ver daarbuiten.De Recreatie Vakbeurs heeft een divers aanbod aan exposanten. U vindt hier fabrikanten, importeurs, toeleveranciers en dienstverlenende bedrijven werkzaam in de recreatie-branche en gemeenten. Recreatie Vakbeurs bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft; van speeltoestellen tot de inrichting van vakantiewoningen. 
Evenementenhal Hardenberg bedient hiermee het enorme aanbod van en de vraag naar recreatie mogelijkheden van de gehele Benelux.
Tijdens de beurs worden de hallen omgetoverd in échte belevingspleinen. In zeven prachtige gesegmenteerde beurshallen worden dertien verschillende branches gepresenteerd en worden de hottopics belicht. De hallen staan dan in het teken van kennisdeling, beleving, innovaties, adviezen en demonstraties op het gebied van trends en ontwikkelingen die voor u als bezoekers kunnen inspireren. Evenals afgelopen jaar zal ook hal 1 omgetoverd worden in 'Happy Camping'. Maar ook de andere hallen hebben haar eigen thema.

Inspiratie, beleving en netwerken zijn de belangrijkste redenen voor bezoekers om Recreatie Vakbeurs te bezoeken. Inspelend op deze behoefte is de beurs uitgebreid met een programma voorzien van demonstraties en kennissessies, maar ook aan beleving is volop gedacht. Denk hierbij aan Happy Camping. Tevens wordt ingegaan op innovaties en uitdagingen in de branche.


Kortom een vakbeurs waar u als bezoeker de nieuwste producten kunt bekijken en niet gemist mag worden!
Wanneer ?
27,28 en 29  november 2018
Openingstijden
van 12:00 tot 20:00
Adres
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg
stand ?
Reacties:


Door: Nico en Charlotte koeleman op 25-09-2018 om 14:19
Wat leuk dat wij ook zijn uitgenodigd. tot dan!

Door: Anja van der Linden op 25-09-2018 om 14:07
Ons zien jullie dit jaar ook weer. Het is altijd gezellig om te spreken over ditjes en datjes.

Door: Anna Hendriksen op 11-09-2018 om 14:57
Super service! Verstand van zaken en er werd echt meegedacht aan alles op ICT gebied. Wij krijgen ook dagelijks complimenten van bezoekers over de professionele WI-FI met een perfecte inlogpagina. Dit hebben we aan jullie te danken! Bedankt!

Door: Jelle Lanser (camping De bosrand) op 05-09-2018 om 13:50
Service! Zoals het hoort. Natuurlijk komen wij dit jaar weer een bakkie halen.

Door: Johan op 24-07-2018 om 13:37
Elk jaar 1 groot feest. Ik kom nog even een bakkie halen bij jullie. Altijd fijn om zaken te doen. Coax volgend jaar We krijgen eindelijk glas. Groetjes Johan

Door: Johan Stieber op 11-07-2018 om 15:17
Hebben jullie dit jaar weer een leuk kadooootje?

Door: Ronald Steggink op 18-06-2018 om 13:26
Wij komen zwz langs. Enorm leuke beurs altijd. Hebben jullie dit jaar ook weer mooie gadgest / kado's?