Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2018

Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2018

vakbeurs voor de recreatiebranche
 
Deze Recreatie vakbeurs is tevens hét moment om te laten zien dat u een belangrijke plek heeft op het podium binnen de recreatiesector. Op 27, 28 en 29 november a.s. vindt in Easyfairs Evenementenhal Hardenberg alweer de 17e editie plaats van Recreatie Vakbeurs. Ruim tweehonderd exposanten tonen in Evenementenhal Hardenberg hun producten en/of diensten aan relaties, bezoekers en andere genodigden. Alles op het gebied van inrichting van de openbare- en recreatieve ruimte wordt tijdens deze vakbeurs getoond. Van leveranciers van speel- en sporttoestellen tot automatisering, bewegwijzering, projectinrichting en de nieuwste chalets. Met de laagdrempeligheid onderscheidt Recreatie Vakbeurs Hardenberg zich van andere vakbeurzen. Het succes van deze vakbeurs  was danken aan de regionale insteek en de gemoedelijke sfeer. Maar nu dit jaar ook voor de gehele Benelux met de zelfde gemoedelijke sfeer. In 2017 ruim 235 exposanten, zal dit jaar de 250 gehaald worden?

Breng een bezoek aan deze vakbeurs die al 16 jaar leeft in Hardenberg en ver daarbuiten.De Recreatie Vakbeurs heeft een divers aanbod aan exposanten. U vindt hier fabrikanten, importeurs, toeleveranciers en dienstverlenende bedrijven werkzaam in de recreatie-branche en gemeenten. Recreatie Vakbeurs bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft; van speeltoestellen tot de inrichting van vakantiewoningen. 
Evenementenhal Hardenberg bedient hiermee het enorme aanbod van en de vraag naar recreatie mogelijkheden van de gehele Benelux.
Tijdens de beurs worden de hallen omgetoverd in échte belevingspleinen. In zeven prachtige gesegmenteerde beurshallen worden dertien verschillende branches gepresenteerd en worden de hottopics belicht. De hallen staan dan in het teken van kennisdeling, beleving, innovaties, adviezen en demonstraties op het gebied van trends en ontwikkelingen die voor u als bezoekers kunnen inspireren. Evenals afgelopen jaar zal ook hal 1 omgetoverd worden in 'Happy Camping'. Maar ook de andere hallen hebben haar eigen thema.

Inspiratie, beleving en netwerken zijn de belangrijkste redenen voor bezoekers om Recreatie Vakbeurs te bezoeken. Inspelend op deze behoefte is de beurs uitgebreid met een programma voorzien van demonstraties en kennissessies, maar ook aan beleving is volop gedacht. Denk hierbij aan Happy Camping. Tevens wordt ingegaan op innovaties en uitdagingen in de branche.


Kortom een vakbeurs waar u als bezoeker de nieuwste producten kunt bekijken en niet gemist mag worden!
Wanneer ?
27,28 en 29  november 2018
Openingstijden
van 12:00 tot 20:00
Adres
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg
stand 423
Reacties:

Er zijn geen reacties

Wifitenne Almelo

Verkoop: +31546 601 186

Borg Piloursema 12
7608 EX  Almelo