Camping De Pallegarste

Camping De Pallegarste

Camping de Pallegarste te Hardenberg in Overijssel van de familie Schuldink biedt een bijzondere combinatie tussen ‘uit’ en ‘thuis’. De grote visvijver met zwemgedeelte, het strandje, de speeltuin, het verwarmde geheel vernieuwde speel-zwembad én het creatieve recreatieteam geven je het gevoel dat je er echt even uit bent.

De camping is gelegen aan de rand van Marienberg en heeft een enorm leuke en gezellige uitstraling. Het volledig vernieuwde verwarmde zwembad is een paradijs voor jong en oud.

Van natuur tot avontuur!
De omgeving van de Pallegarste is heel veelzijdig. De camping ligt midden in de landelijke omgeving van het Vechtdal te Overijssel, waar open velden en bossen elkaar afwisselen. Al tijdens de reis hiernaartoe merk je: je laat de drukte van het dagelijkse leven achter je. Een prima omgeving om te wandelen of te fietsen. Bij de receptie hebben ze diverse routes voor je. In de bossen van Ommen die vanaf de camping eigenlijk beginnen, kun je urenlang wandelen. En met de grote visvijver met enorme vissen kunnen de vissers zich kostelijk vermaken. De Engbertsdijksvenen is een natuurgebied ten zuiden van De Pallegarste, gelegen in een driehoek met de dorpen Vriezenveen, Bruinehaar en de Pollen. Een steenworp van de camping af.


Camping De Pallegarste
Familie Schuldink
Pallegarsteweg 4
7692 PC Marienberg

T : 0523-251417
E : info@depallegarste.nl

Wifitenne Almelo

Verkoop: +31546 601 186

Borg Piloursema 12
7608 EX  Almelo