Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2019

Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2019

vakbeurs voor de recreatiebranche
 
De wereld van recreatie is te zien, te horen en te beleven tijdens RECREATIE VAKBEURS 2019
In zeven prachtige gesegmenteerde beurshallen worden dertien verschillende branches gepresenteerd en worden dé hottopics uit de sector belicht.  Deze Recreatie vakbeurs is tevens hét moment om te laten zien dat u een belangrijke plek heeft op het podium binnen de recreatiesector. Op 26, 27 en 28 november a.s. vindt in Easyfairs Evenementenhal Hardenberg alweer de 18e editie plaats van Recreatie Vakbeurs. Ruim tweehonderd exposanten tonen in Evenementenhal Hardenberg hun producten en/of diensten aan relaties, bezoekers en andere genodigden. Alles op het gebied van inrichting van de openbare- en recreatieve ruimte wordt tijdens deze vakbeurs getoond. Van leveranciers van speel- en sporttoestellen tot automatisering, bewegwijzering, projectinrichting en de nieuwste chalets. Met de laagdrempeligheid onderscheidt Recreatie Vakbeurs Hardenberg zich van andere vakbeurzen. Het succes van deze vakbeurs  was danken aan de regionale insteek en de gemoedelijke sfeer. Maar nu dit jaar ook voor de gehele Benelux met de zelfde gemoedelijke sfeer. In 2018 ruim 200 exposanten, zal dit jaar de 300 gehaald worden?

Breng een bezoek aan deze vakbeurs die al 17 jaar leeft in Hardenberg en ver daarbuiten.De Recreatie Vakbeurs heeft een divers aanbod aan exposanten. U vindt hier fabrikanten, importeurs, toeleveranciers en dienstverlenende bedrijven werkzaam in de recreatie-branche en gemeenten. Recreatie Vakbeurs bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft, van speeltoestellen tot de inrichting van vakantiewoningen. Evenementenhal Hardenberg bedient hiermee het enorme aanbod van en de vraag naar recreatie mogelijkheden van de gehele Benelux.
Tijdens de beurs worden de hallen omgetoverd in échte belevingspleinen. In zeven prachtige gesegmenteerde beurshallen worden dertien verschillende branches gepresenteerd en worden de hottopics belicht. De hallen staan dan in het teken van kennisdeling, beleving, innovaties, adviezen en demonstraties op het gebied van trends en ontwikkelingen die voor u als bezoekers kunnen inspireren. Evenals afgelopen jaar zal ook hal 1 omgetoverd worden in 'Happy Camping'. Maar ook de andere hallen hebben haar eigen thema.

Inspiratie, beleving en netwerken zijn de belangrijkste redenen voor bezoekers om Recreatie Vakbeurs te bezoeken. Inspelend op deze behoefte is de beurs uitgebreid met een programma voorzien van demonstraties en kennissessies, maar ook aan beleving is volop gedacht. Denk hierbij aan Happy Camping. Tevens wordt ingegaan op innovaties en uitdagingen in de branche.


Kortom een vakbeurs waar u als bezoeker de nieuwste producten kunt bekijken en niet gemist mag worden!
Wanneer ?
26,27 en 28  november 2019
Openingstijden
van 10:00 tot 18:00
Adres
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg
Gratis e-ticket opvragen  registratiecode 61951145
stand 467
Reacties:

Er zijn geen reacties

Wifitenne Almelo

Verkoop: +31546 601 186

Borg Piloursema 12
7608 EX  Almelo